Jiří Obršlík | | Žačky

Starší žákyně se rozloučily se sezónou vítězně

Starší žačky...

V sobotu 18. května zajížděly starší žákyně ke svému poslednímu zápasu letošní sezóny do nedaleké Kuřimi. Očekávaly jsme, že si děvčata poslední zápas užijí, předvedou pěkný výkon a odvezou si výhru. Utkání bylo vyrovnané do 10. minuty prvního poločasu, kdy jsme vedly pouze 3:2. Bylo to způsobeno především nepovedenou střelbou z vyložených brankových příležitostí. Pak se konečně děvčata začala trefovat do branky a skóre na naší straně narůstalo na poločasových 13:4. Druhý poločas byl jako přes kopírák toho prvního. Prvních 8 minut neschopnost vstřelit branku a následné zlepšení. Konečné skóre se zastavilo na rozdílu 17 branek, 26:9. Utkání nebudu dál hodnotit, herní úroveň obou družstev byla hodně odlišná, a tak si naše děvčata mohla dovolit i spoustu zahozených vyložených šancí a několik chyb v obraně.

            Nyní už se děvčata budou pouze udržovat v kondici a čekat, které z nich nominuje krajská trenérka do výběru RHC za Jihomoravský kraj a pojedou od 14. do 16. června reprezentovat náš kraj do Ostravy na turnaj RHC, který bude pro starší žákyně poslední akcí této sezóny.

 

SK Kuřim : HK Ivančice      9:26 (4:13)

Sestava a branky:

Velebová Gabriela, Fadrná Nikola – Doležalová Klára 5, NavasardyanováViktoriya 5, Vaňková Sandra 2, Kusslová Nikola 6, Svobodová Martina 3, Kamencová Ema 1, Klímová Aneta, Šteflová Zuzana, Cvrkalová Zuzana 4




Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...