Lenka Hájková | | Žačky

Vítězství starších žaček v Újezdu u Brna

Starší žákyně

V neděli 8. 9. začaly novou sezónu 2019/2020 i starší žákyně. Svůj první zápas odehrály v Újezdě u Brna na venkovním hřišti místní Sokolovny. Vzhledem k deštivému počasí nebyly podmínky ideální. Utkání začal lépe soupeř, a my jsme brzy prohrávaly 1:3. Pak ivančická děvčata konečně přidala a výsledek překlopila na svou stranu. Poločas jsme nakonec vyhrály 17:7. Na konci zápasu na ukazateli skóre svítil výsledek 33:18. Holky si do tabulky připsaly první dva body, ale to je tak jediné, co z očekávání splnily. Jejich výkon rozhodně nepatřil mezi povedené. Příští týden děvčata čeká třídenní turnaj v Žirovnici a doufáme, že jejich výkony budou lepší.

Velkou pochvalu zaslouží brankářka Nela Zelinková, která je ročníkově ještě mladší žačka, ale vzhledem ke zranění Nikoly Fadrné odchytala i nedělní utkání starších žákyní, a rozhodně nezklamala. Předvedla krásné zákroky a nakonec vstřelila i branku ze sedmimetrového hodu.

Újezd u Brna - HK Ivančice 18:33 (7:17)

Sestava a branky:

Zelinková Nela 1/1, Hacarová Adriana 2, Kusslová Nikola 2, Weberová Nela 1, Svobodová Martina 1, Brustmannová Adéla 7, Kamencová Ema 8, Vavroušková Dorota 4, Klímová Aneta 1, Dohnalová Ester 1, Šteflová Zuzana 2, Cvrkalová Zuzana 3

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...