Lenka Hájková | | Ženy

Ženy přivezly z Kunovic první vítězství

Ženy

Ivančické házenkářky v prvním kole soutěžní sezóny 2019/2020 zajížděly na horkou půdu do Kunovic. Na palubovce kunovické sportovní haly se nám v minulých sezónách příliš nedařilo, ale věřily jsme, že tentokrát odvezeme všechny body za vítězství s sebou zpět do Ivančic.

Že to nebude jednoduché utkání, jsme věděly – specifická hala a fanoušci domácím hráčkám velice pomáhají. V první polovině utkání byla hra velice vyrovnaná, a ač si ivančická děvčata vytvořila během zápasu několikrát až čtyřbrankové vedení, soupeř hned trestal naše polevení v obraně a neustále se gólově dotahoval. Do přestávky však šly naše házenkářky s dvoubrankovým vedením.

Druhá část utkání byla naprosto totožná – sotva jsme gólově odskočily, soupeř dorovnal. Ještě v 50. minutě byl stav na ukazateli nerozhodný 27:27. V závěrečných minutách ale kunovická palubovka patřila jen našim házenkářkám. Ač výsledek utkání se zdá být jednoznačný, byl to velice kvalitní souboj dvou rozdílných družstev. Na kunovické straně zkušenost Budayové a přesná ruka Grabcové a Flekové, na naší straně dravost a rychlost v přechodové části.

Další utkání čeká ženy HKI již v neděli 22. 9. 2019. Od 15.30 nastoupí v ivančické sportovní hale proti pražskému celku z Vršovic.

Budeme rády, když nás přijdete podpořit při našem prvním domácím utkání této sezóny!


Sestava:  Olšová B. 5, Haladová K. 1, Dužíková K., Jílková M. 9/3, Krejčíková B. 11/1, Bučková T., Kocábová M. 2, Höllová A. 1, Rechová M., Vavroušková B. 6, Krejčíková L. 1, Cvingráfová I., Šiplová P.

SHK Kunovice : HK Ivančice 29:36 (14:16)



Fotky z utkání

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...