Lenka Hájková | | Žačky

Mladší žačky vítězně

Mladší žačky

V sobotu 5. 10. odjela družstva mladších a starších žaček na venkovní utkání do Veselí nad Moravou. Naše děvčata do utkání nastupovala pouze s jednou hráčkou a brankářkou na střídání, ale soupeř na tom byl ještě hůř, hrál bez střídání. Naše holky předvedly bojovný výkon a především pěknou práci v obraně, kde si vzájemně pomáhaly a ubránily tak i nejlepší střelkyni soupeře. Ač jsme v utkání předvedly spoustu ztracených míčů, jak špatnými přihrávkami, tak v některých momentech přílišnou zbrklostí, tak i to na soupeře stačilo a zvítězily jsme 16:9. Děvčata zaslouží pochvalu především za bojovnost a týmový výkon, který ve Veselí předvedly. Máme stále hodně na čem pracovat, ale i tak jsou již některé pokroky ve hře znatelné.

Další utkání děvčata odehrají v sobotu 19. 10. v Hodoníně a hned v neděli 20. 10. přivítají na domácí palubovce mladší žačky ze Strážnice.

 

SHK Veselí n. M. – HK Ivančice 9:16 (3:7)

Sestava a branky: Zelinková, Svobodová V. 4/1, Knotková 5/1, Dotramy 2, Zajícová 2/1, Urbanová 2, Nováková Ad., Doležalová 1, Ambrožová



Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...