Lenka Hájková | | Žačky

Dvě zasloužená vítězství mladších žaček

Mladší žačky

O uplynulém víkendu čekaly mladší žačky hned dvě mistrovská utkání. Nejprve jsme v sobotu 19. 10. brzy ráno odjížděly do Hodonína a v neděli jsme pak na domácí palubovce odehrály utkání proti Strážnici.

Sobotní utkání v Hodoníně provázela z naší strany především spousta nepřesností a ztracených míčů. Jinak mohl být rozdíl ve skóre již po prvním poločase daleko vyšší. I tak ale děvčata skvěle bránila a snažila se o rychlý přechod do útoku. Máme stále na čem pracovat, ale děvčata předvedla výborný týmový výkon a po zásluze si z Hodonína odvezla dva body za výhru 17:9.

V neděli jsme na domácí palubovce přivítaly, jak jsem již v úvodu zmínila, družstvo ze Strážnice. Podle dosavadních výsledků jsme tušily, že bude třeba nepolevit v naší bojovnosti a týmovém výkonu. A i když se soupeř brzy ujal vedení 2:0, naše holky nic nezabalily a především díky Viky Svobodové se nám podařilo skóre překlopit na naši stranu a postupně ho navyšovat až na konečných 16:10. Utkání to rozhodně nebylo jednoduché, ale děvčata opět předvedla týmového ducha, a po zásluze zvítězila.

V obou utkáních musím děvčata pochválit především za obrannou činnost, když máme dokonce nejméně obdržených branek ze všech družstev v soutěži. I když to dělám málokdy, musím vyzvednout především „černou práci“, kterou v obou zápasech odváděla Klárka Zajícová, a v podstatě bez střídání odehrála obě utkání v obraně na středu, kde svými výkony vynikala. Doufám, že na své výkony děvčata naváží v sobotu v Bohunicích a věřím, že si dovezeme do Ivančic další dva body.

 

HK Hodonín – HK Ivančice 9:17 (3:7)

Sestava a branky: Zelinková, Svobodová V. 6/1, Knotková 3, Halúzková, Dotramy 3, Zajícová 1, Urbanová 2/1, Nováková Ad., Doležalová, Maturová 2, Ambrožová

 

HK Ivančice  - DDM Strážnice 16:10 (9:6)

Sestava a branky: Zelinková, Svobodová V. 9/2, Knotková 1, Halúzková, Dotramy 1, Zajícová 1, Urbanová 2, Nováková Ad., Doležalová, Maturová 2, Ambrožová


Fotky

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...