Lenka Hájková | | Žačky

Mladší i starší žačky v Bohunicích vítězně

Mladší a starší žačky

V sobotu 26. 10. zajížděla obě družstva žaček k dalším mistrovským utkáním do nedalekých Bohunic. U obou našich družstev jsme očekávali jedině vítězství, a doufali jsme, že otázkou bude jen konečné skóre.

Mladší žačky k utkání přistoupily zodpovědně a i díky vysoké střelecké úspěšnosti brzy vedly dokonce 9:0. Soupeř svoji první branku vsítil až v 10. minutě prvního poločasu, a tak bylo o osudu utkání brzy rozhodnuto. Děvčata v poklidu utkání dohrála a nedopustila žádné překvapení. Potvrdila tak 2. místo, které držíme v tabulce hned za Velkou nad Veličkou.

Následující víkend mají děvčata volno a naposledy se letos na domácí palubovce představí netradičně v sobotu 9. 11. v 8:30 hod. Soupeřem jim budou děvčata z Kuřimi.

Starší žačky svedly se soupeřem z Bohunic přímý souboj o druhé místo v tabulce.  Utkání bylo až do 20. minuty prvního poločasu, pro nás hodně překvapivě, vyrovnané. Ani jeden ze soupeřů se nedostal do vedení o více než dvě branky. Až v posledních pěti minutách naše děvčata konečně zabrala a poločas vyhrála 12:8. Ve druhém poločase jsme předvedly zlepšený výkon a utkání dovedly k vítězství 28:17.

Děvčata se první listopadový víkend zúčastní turnaje v pražských Hájích a následně se letos naposledy představí na domácí palubovce v sobotu 9. 11. od 10:00 hod. v utkání proti děvčatům z Kuřimi.

 

Mladší žačky:

Tatran Bohunice – HK Ivančice 9:25 (6:13)

Sestava a branky: Svobodová V. 6/1, Knotková 5/1, Halúzková, Dotramy 5/1, Ševčíková, Zajícová 1, Urbanová 6/1, Nováková Ad., Doležalová, Maturová 2, Ambrožová

 

Starší žačky:

Tatran Bohunice – HK Ivančice 17:28 (8:12)

Sestava a branky: Hacarová 1/1, Nováková L., Měrková, Kusslová 6, Svobodová M., Brustmannová 5, Kamencová 8/2, Vavroušková 1, Klímová 1, Dohnalová 1, Šteflová 1, Fadrná 1, Cvrkalová 3/1

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...