Lenka Hájková | | Ženy

Neproměněné šance stály ženy v Olomouci body

Ženy

V neděli 10. listopadu 2019 odehrály ivančické házenkářky další smolné venkovní utkání, a to na palubovce univerzitní Olomouce, která si zatím drží domácí neporazitelnost.

Do utkání naše házenkářky nevstoupily špatně a dokázaly si vypracovat řadu dobrých střeleckých příležitostí, které ovšem zůstaly neproměněny. Střelecká krize děvčata provázela po celou první polovinu zápasu. Nebýt velice dobré defenzivní práce, která se zápas od zápasu zlepšuje, mohl soupeř jít do druhé části utkání s ještě větším náskokem. I když šestibrankový rozdíl se posléze ukázal jako dostačující.

Ve druhé půli se děvčata herně i střelecky zvedla, a v předposlední minutě se na soupeře dotáhla na jedinou branku. V dramatickém závěru si však olomoucké házenkářky již nenechaly body sebrat.

Krátké shrnutí: Příliš mnoho nevynucených ztrát míčů v první části a netrpělivost v postupném útoku nás bohužel srážely herně dolů. Naopak kladně lze ohodnotit zlepšený pohyb ve druhé části hry, precizní práci na obraně, dobře chytající brankářky, bojovného ducha týmu a snahu o zvrat do poslední minuty.


SK UP Olomouc - HK Ivančice 25:23 (13:7)

Sestava a branky: Cvingráfová I., Krejčíková B. 7, Dužíková K., Rechová M. 1, Jílková M. 4/2, Kocábová M., Vavroušková B. 7, Šiplová P., Krejčíková L. 1, Höllová A., Hájková L. 1, Pánková K. 2, Ondráčková L., Velebová V.


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...