Lenka Hájková | | Mini žačky 6+1

Minižačky získaly stříbrné medaile

Minižačky 6+1

Dne 6.12 odjíždělo celkem 14 hráček kategorie mini na celovíkendový turnaj do Veselí nad Moravou. Turnaje se zúčastnilo celkem 10 nejlepších týmu z ČR a 4 top týmy se Slovenska. Turnaj byl rozlosován do dvou skupin po 7 týmech. V této skupině jsme skončili na druhém místě s bilancí 5 vítězství, 1 remízy a 1 prohry. Postoupili jsme do skupiny bojující o 1. - 6. místo. Tam jsme již žádné utkání neprohráli a tak jsme naprosto zaslouženě skončili na druhém místě!
Od samého začátku nám fungovala naprosto skvěle obrana, s kterou si nevěděla rady družstva Slávie, Šaly, Strážnice, Hájí, Rohožníku, Otrokovic ani Dunajské Stredy. Za ní zachytaly naprosto dokonale naše dvě brankářky. Pochvalu na jejich adresu přicházely od všech trenérů... A pokud se v útoku sejdou naše ofenzivní spojky (Viki Hrdá vyhlášena nejlepší střelkyní turnaje) doplněné skvěle hrajícími křídly a pivotem, tak úspěch je zaručen. Pohodu týmu dotvářela maminka od Emmy, která se o holky po celou dobu starala. Velké díky patří všem.....

Sestrava: Naďa Albrechtová, Denisa Čožíková, Viktorie Hrdá, Kristina Feithová, Karolína Čožíková, Simona Evstafeva, Justýna Robotková, Karolína Široká, Zuzana Šachrová, Tereza Kabelková, Emna Kudláčková, Vanesa Halúzková, Debora Pašková a Petra Nováková.
Trenér: Luboš Halúzka 
Asistent trenéra: Alexandra Richterová 




Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...