Lenka Hájková | | Dorostenky

Kemp plážové házené v Praze

Dorostenky ...

Na Olympijském festivalu v Praze se v sobotu 24. 7. uskutečnil první kemp talentovaných hráček ročníků 2006/2007 v plážové házené. Kempu se zúčastnily házenkářky Poruby, Mostu, Milevska, Vršovic, Písku a nechybělo ani zastoupení ivančického klubu. Mezi 26 zúčastněnými bylo hned 6 ivančických hráček: Adéla Brustmannová, Adriana Hacarová, Ema Kamencová, Martina Svobodová, Viktorie Svobodová a Nela Weberová, které by se v budoucnu mohly stát členkami nově vznikajícího reprezentačního týmu dorostenek v plážové házené.

Děvčata v horkém letním počasí absolvovala tříhodinový tréninkový blok zakončený modelovým zápasem. Všechny ivančické hráčky přistoupily k celé akci zodpovědně a naplno. Děvčata se pod vedením zkušených trenérek zdokonalovala v individuálních činnostech, zejména otočkách (spin 360°) a „amerikách“ (in-flight). Celá akce probíhala v pohodové náladě, která k plážové házené patří.

Sama trenérka Vavříková hodnotila kemp pozitivně: "Musíme všechna děvčata opravdu moc pochválit. Ve velkém vedru a plném nasazení se tříhodinového bloku zhostila na jedničku, což nám udělalo velikou radost. Mezi děvčaty je určitě dost talentů, které by mohly tvořit základ nového reprezentačního týmu. Už se těším na první oficiální reprezentační sraz, čeká nás strašně moc práce, ale ta má bezesporu svůj smysl v rozvoji tohoto moderního sportu."

Děvčata mají před sebou spoustu práce, ale zároveň šanci probojovat se do nově vznikajícího reprezentačního týmu v plážové házené, což si uvědomují a zajisté na sobě budou dále pracovat. Holkám děkujeme za příkladnou reprezentaci klubu, předvedené výkony a přejeme jim spoustu dalších úspěchů nejen v plážové házené.  





Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...