Jiří Obršlík | | Muži | Dorost | Žáci | Akce klubu | Minižáci

CZE vs ISL s Kubou a Matějem

Repre muži...FOTKY...

Ve středu 08.03.2023 byla brněnská sportovní hala na Vodové svědkem velké události. V rámci kvalifikace na evropský šampionát mužů v házené v roce 2024 proti sobě nastoupili reprezentační výběry České Republiky a Islandu, kde při zahajovacím hvizdu utkání stáli na straně domácích dva odchovanci ivančické házené Matěj Klíma a Jakub Štěrba.

Po historickém i nedávném úspěchu mládežnických výběrů chlapců i dívek Ivančic na republikové úrovni + nejvyšší soutěži mužů, jsme tento počin zaznamenali do kroniky jako dosavadní největší úspěch házenkářského klubu z Ivančic, který se bude těžko překonávat. V jeden moment spolu na hřišti při mezistátním klání stáli nám dobře známí hráči, kteří mnoho let běhali a trénovali v ivančické městské sportovní hale = pro nejen ivančického fanouška skvělý pocit a zážitek. Tento prožitek byl o to silnější, že Český tým v tomto důležitém utkání zvítězil. Dovolil totiž severskému hvězdami nabytému týmu vstřelit pouze 17 branek a 22 branek umístil do jeho sítě. Matěj Klíma zaznamenal 4 branky, Jakub Štěrba 3 branky. Jejich útočné, ale hlavně i obranné působení přispělo velkou měrou k cennému a důležitému vítězství.

Podpořit českou reprezentaci do brněnské sportovní haly přišlo bezmála 4000 fanoušků, bylo vyprodáno. Z Ivančic se vydalo fandit hned několik skupin, kde největší v počtu 60 osob (mládež házenkářského klubu Ivančice s rodiči) šla poděkovat za výkon Matějovi a Jakubovi po utkání přímo na hřiště. Proběhlo velké focení a podpisy na památku. Pro mnohé to byl nezapomenutelný zážitek.


























Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...